Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Profesor financí varuje, krach se blíží od René - Bohužel, lidstvo jako celek nemůže přežít, protože nemá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2017 17:58

    René (neregistrovaný)

    Bohužel, lidstvo jako celek nemůže přežít, protože nemá kolektivní ROZUM, jaký mají např. i mravenci či včely. Polovina lidí u nás je hloupých, neschopných vnímat, analyzovat, myslet. Další část tomu "rozumí", ale jen tak, jak ho naučili. Jde o takový dogmatismus, který vyhovuje vládnoucím složkám, obecně - na vše je žádán "štempl" autorit, tedy těch vyvolených, i když slepých. A to není jen v ekonomice, to je i ve zdravotnictví, vědě, všude.

    A ve světě s velkým počtem obyvatel je situace ještě horší než u nás v Česku. Lidstvu vládne MAMON, každý chce mít pořád víc. Vláda lidského ega. A z toho logicky nevypadne nic dobrého pro lidstvo. Samozřejmě, že velký krach bude. Možná už tento boom v době levnější ropy bude po vrcholu vystřídán tím velkým pádem, protože poptávka po ropě bude i po exploataci všech možných zdrojů už za 8-10 let vyšší než nabídka. A cenu ropy 150-200 dol. za barel už svět déle jak rok nevydrží - nevyhnutelně dojde ke krizi a velké depresi. Obávám se, že pak už nebudou rezervy (třeba ty ropné) pro další vzpamatování se. Hlupák vždy odpoví bagatelizováním - ale oni to vědci zase nějak vymyslí. Nic nevymyslí, když to přijde, bude to. A nejen to, společnost je na stále nižší duchovní úrovni (směrem ke zlu) a to se pak projeví. Rádoby pevné státy tu bezpečnost nezajistí. Během pár měsíců zlo ovládne velká města a lidé budou utíkat na venkov a organizovat obranu proti nájezdníkům. Vypadá to jako scifi? To bude realita - úpadek lidské civilizace.

  • 16. 5. 2017 22:50

    (neregistrovaný)

    Ropy je na cca 300 let a stále se nachází další. Tedy ta cena moc neporoste.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).