Hlavní navigace

Názory k článku RSI - silný nástroj k bohatým ziskům

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 8. 2005 13:35

    expert (neregistrovaný)
    Ptali jsme se expertů, kam investují své peníze:

    1)Kupříkladu Radovan Krejčíř, Viktor Kožený a další vážení podnikatelé (pravidelně obsazují čelná místa v tabulkách boháčů) vhodně tunelují předem vytipované firmy, což se v dnešní turbulentní době asi jako jediná činost opravdu mnohonásobně vyplatí.

    2) Ti, kteří z různých důvodů nemohou (nemají kontakty v dozorčích radách, apod.) se pak snaží alespoň uplatit při rozdávání státních zakázek a následně několikanásobně vyšroubovat cenu, lze i zkombinovat s neoprávněným čerpáním dotace od EU na nějaký rozvojový program apod. Pak se v některých vyjímečných případech výnosnost může blížit bodu 1)

    3) Asi poslední možností, jak zhodnotit své peníze je nechat se zvolit do dozorčí rady nějaké "vhodné firmy" - ČEZ apod. a odhlasovat si nějaký motivační program (nákup akcií za cenu prakticky jakoby byly zadarmo) a pak je rychle prodat za cenu tržní (za cenu za kterou je nějaká firma koupí před tím, než se ukáže korekce, že cena poletí dolů).

    4) Přepsat katastrální knihu a něco zrestituovat. Bohužel dnes již nemožné.

    Pokud má snad někdo pocit, že zhodnotí své peníze výhodněji, např. ďábelsky chytrým investováním do podílového fondu u banky v ČR, prosím hlaste se OSOBNĚ pro odměnu 1.000.000 Kč v hotovosti u MUDr. Eduarda Chocholouška, sanatorium U lesíka, Bohnická 25/698, Praha 8. Těšíme se na Vaši návštěvu, právě otevíráme nový uzavřený pavilon za peníze z evropského Kohezního fondu. Rádi se s Vámi setkáme, internet máme u nás na pokojích zdarma, můžete tedy bez problémů publikovat Vaše rady, jak investovat peníze.
  • 28. 1. 2008 9:06

    Defetista (neregistrovaný)
    Autor clanku zamenil v urcitych pasazich indikator RSI za MFI. Ackoli je zamena techto indikatoru malo nebezpecna i ze studijniho hlediska, nemyslim si, ze uverejneni tohoto clanku pod titulkem RSI - silny nastroj k bohatym ziskum je stastne.
  • 9. 4. 2011 20:20

    kozubl (neregistrovaný)

    a mohu se zeptat kde se zmiňovaný RSI /nebo %R/ indikátor k sehnání, ke stažení ?

    Kozubik.lukas@sez­nan.cz

  • 8. 11. 2012 17:15

    krek (neregistrovaný)

    todle mi přijde tak trošku stejne jak s williamsovym % p . ale jinak dobry je na tom to že tam pišou když se to dotkne 20 % poprve tak ještě vyčak a omezit straty ;-) a potom už jen to prostě člověk musi vycitit v kloubech kdy naskočit na ten rozjety vlaček ;-) hodně zdaru všem burzianum
    PS . omlouvám se za gramatické chyby

  • 7. 1. 2018 11:52

    Milan Gallas (neregistrovaný)

    Ten vzoreček ve článku je totálně blbě.
    Když budu mít 12 ze 14 svíček, které mají close výš, než předešlá svíčka tam mi RSI výjde 85.7142857143

    viz následující příklad

    100 – (100 / (1 + (12/14) / (2/14)))

    Má ale vyjít číslo v rozmezí:
    45 - 47

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).