Hlavní navigace

Názor k článku Bitcoiny a právo: do jaké škatulky kryptoměnu zařadit? od Martin P. - Jak už tam padlo -BTC není měna -BTC není plně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 2. 2017 8:47

    Martin P. (neregistrovaný)

    Jak už tam padlo

    -BTC není měna
    -BTC není plně anonymní
    -BTC není ideální /
    -BTC nezničí záložny\banky jako instituci
    -BTC nezmění poměr držení bohatství na světě
    -BTC už "není v rukou" hodné a naivní komunity, ale v rukou korporací a oligarchů převážně z asie které rozhodně chudoba nezajímá.

    1000x krát vymlácená sláma z úst levicových intelektuálů o těch chudých... ..ti chudí budou chudí i pokud se bude platit hřivnami, dukátama, dolarama , bitcoinama nebo velbloudama.

    Běžný občan používáním BTC místo aktuální měny si nepolepší. Naopak mu stoupnou náklady na IT. Pokud někdo má mizerný plat , bude tomu tak i s BTC. Pokud někdo je chudý, tedy nevlastní bohatství se samotným přechodem na BTC se to nemění. Pokud někdo potřebuje půjčit , uchovat, investovat bude to BTC to samé.

    V Africe se rozmáhá mnohem levnější alternativa k bitcoinu. Protože ti chudí rozhodně nemají zrovna dost volných financí na elektriku,internet a počítač. A vystačí s hloupý telefonem ( ano nikoliv smartphone) který někde někdy nabijí a jen si převádí kredit na volání\sms

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).